Старши треньорът на Марица (Пловдив) Борислав Караматев не спести похвалите

...
Старши треньорът на Марица (Пловдив) Борислав Караматев не спести похвалите
Коментари Харесай

Караматев пред Sportal.bg: Поздравявам момчетата, никой не очакваше такъв полусезон

Старши треньорът на Марица (Пловдив) Борислав Караматев не спести похвалите си по адрес на своите играчи. Младият ментор призна, че никой не е очаквал “жълто-сините” да се показват толкоз добре през есенния дял на Югоизточната Трета лига.

Марица завърши годината на четвърто място в подреждането с актив от 35 точки, с шест по-малко от водача Нефтохимик (Бургас). Дълго време отборът на Караматев, който дружно със Загорец (Нова Загора) е с най-хубава отбрана в групата, бе единственият без проваляне.
 Старши треньорът на Марица (Пловдив) Борислав Караматев гостува в @@@
“Доволен съм от момчетата и от старанието им по време на тренировките и мачовете. Сглобихме нов тим за малко време и никой не очакваше да се представим по този метод. Повечето критици ни предричаха сложни месеци и място в средата на класирането. В края имаше лек спад във формата ни, само че аз имам своето пояснение за какво се получи това. Щеше да е надалеч по-добре да приключим с позитивен резултат полусезона (б.а.: Марица загуби с 0:1 от Гигант), само че все пак съм удовлетворен от играчите ми и ги поздравявам”, разяснява пред Sportal.bg Караматев. Югоизточна Трета лига 17 кръг, събота 1 декември  Гигант (Съединение) 1:0краен резулат  Марица (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР