Старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев сподели след победата с

...
Старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев сподели след победата с
Коментари Харесай

Генчев: Важен е резултатът, но можехме да допуснем глупост

Старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев показа след успеха с 1:0 над Витоша Бистрица, че отборът му е изпитал съществени усложнения против противника със затворен жанр на игра. Единственото попадение падна в добавеното време на мача след попадение на Димо Бакалов.

„ Победата е най-важна, ние сами си направихме мача сложен, имахме доста обстановки през първото полувреме, само че не успяхме да ги осъществяваме. Бяха се затворили добре и се опитваха да разрушават играта, а в случай че могат и да създадат нещо напред. Направихме си сами мача сложен и можехме да допуснем глупост”, показа Станислав Генчев след мача по DIEMA SPORT.

“Всяка обстановка е жизненоважна, знаейки че краят на мача наближава. Ние чакахме сходно държание на тима на Витоша, по този начин играят съвсем всеки мач, това е техният жанр, ние опитахме да намерим решение, мъчно обаче намирахме последния голов пас.”

„ Доста бурни седмици имахме, за жалост, двата мача в Европа ги загубихме, макар че сме безгрешни вкъщи, само че нашата цел е да продължим. При предходната пауза споделих, че не желая пауза за националните тимове, само че в този момент се веселя, че следва такава. Последния месец всички мачове са ни доста сложни, уповавам се да приключим по най-хубавия начин”, сподели още Генчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР