Старши треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, смята, че тимът

...
Старши треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, смята, че тимът
Коментари Харесай

Ивайло Петев: Напълно заслужено спечелена 12-та шампионска титла

Старши треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев, счита, че отборът му справедливо е спечелил 12-а поредна шампионска купа на България по футбол. В последния кръг на сезона в Първа лига .

" Решаващото в мача бе да вкараме гол, постоянно един гол разделя мача. За нас беше значимо да отбележим, имахме три-четири обстановки през първото полувреме, не съумяхме да ги осъществяваме. Реализирахме от статично състояние, само че аз мисля, че изцяло справедливо извоювана 12-та шампионска купа.

Тук, против Черно море не се играе чак толкоз, не може да направиш 15 или 20 положения. Ние имахме три-четири през първото полувреме, само че вкарахме от статично състояние, само че ние не можем да подценяваме Черно море. Черно море е един от най-стабилните тимове, а тук на „ Тича “ всеки един може да преклони глава. Ние знаехме, че ще бъде мъчно, сподели на момчетата, че мачът се печели в първата или 90-та минута, ние би трябвало да бъдем търпеливи и да чакаме нашия късмет. Дочакахме го и спечелихме 12-та шампионска купа и сме щастливи.

Поздравявам ги безусловно всичките, както във футболния клуб, по този начин и употребявам да благодаря на нашите притежатели – Кирил и Георги Домусчиеви, за доверието, което ми дадоха и за мен беше значимо по най-хубавия метод да се потвърдя. Не бих споделил, че гол от статично състояние е непокътнатата ми мярка да станем първенци. Корнер или статично състояние са част от играта. Ние трябваше да използваме всяко едно, имахме през днешния ден тази опция и този гол раздели мача.

Резултатите сами приказват по себе си какво съм трансформирал. Изключително сложни два месеца, 24 часа работехме както аз, по този начин и всички чиновници в клуба. Най-важното нещо беше да психическата резистентност на играчите. Но за мен беше значимо, че от първата подготовка до през вчерашния ден в очите им виждах, че те желаят. Когато човек желае – рано или късно съумява. Казал съм им невъзнаграден труд няма, ние би трябвало да се трудим по най-хубавия метод и може би в някои обстановки Господ ни оказва помощ ", сподели Ивайло Петев след дуела на стадион " Тича ".





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР