Старши треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев - няма проблеми

...
Старши треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев - няма проблеми
Коментари Харесай

Петев може да разчита на всички играчи за тежкия мач в Дания

Старши треньорът на Лудогорец - Ивайло Петев - няма проблеми по окомплектоването на състава за конфликта с Нордселанд, като ще може да употребява всички играчи като се изключи трайно контузените. В строя се завърна и германецът Марсел Хайстер. Той пропусна последните дуели поради контузия, само че към този момент е изцяло възобновен.

И даже се чака да стартира довечера в конфликта против датчаните. Ако въпреки всичко Петев реши да не прибързва с стартирането му в игра, вляво на защитата ще работи испанецът Сон. Вдясно ще е Аслак декор Витри, който игра мощно против Левски на " Герена ". В центъра на отбраната пред вратаря Падт ще са Оливие Вердон и Ноа Сонко Сундберг.
 Лудогорец с сложен тест в Дания
Лудогорец с сложен тест в Дания

Двубоят на стадиона в град Фарум стартира в 22:00 часа и ще бъде управителен от Юджин Джая от Албания

В София неуверен бе халфът Иван Йорданов. Националът бе сменен на почивката от Педро Hapecu. Кой от двамата да стартира - това също е алтернатива пред Петев. По-вероятно е обаче на терена да е Йорданов.

Останалите в полузащитата ще са Клод Гонсалвеш и Якуб Пьотровски. По крилата ще атакуват Бърнард Текпетей и Кайо Видал, а за върха на нападението още веднъж ще бъде предпочетен бразилецът Руан Крус пред аржентинеца Матиас Тисера.

Треньорът на Нордселанд Йоханес Торуп няма проблем с контузени играчи./ " Тема спорт "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР