Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев остана доволен от победата

...
Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев остана доволен от победата
Коментари Харесай

Дерменджиев: Играчите започват да играят тактически много силно

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев остана удовлетворен от успеха на своя отбор над Нордселант в последния кръг от груповата фаза в Лигата на конференциите. “Орлите ” се постановиха с 1:0 и си осигуриха присъединяване и напролет в шампионата, а Дерменджиев призна, че колективът е здрав, мощен и играчите му стартират да играят тактически доста мощно. Той обаче съобщи, че тимът му е нямал късмет за първото място, защото Фенербахче е постигнал победен резултат в Турция против Спартак (Търнава). 

“Наистина, това е подобен мач, в който, който е по-търпелив, той ще завоюва. Ние това направихме. С тези победи и най-много с това, че Лудогорец ще играе през пролетта интернационалните мачове, това беше значимо за футболистите. Колективът е мощен, здрав и стартират играчите да играят тактически доста мощно.

Резултатът в Турция е доста огромен, нямаше по какъв начин да излезем първи. Не скърбя, че не вкарахме повече, за нас беше значима успеха и ние си я заслужихме. Трябваше да има миг на рискуване, тъй като нямахме различен избор. Затова влязоха толкоз нападатели и в последна сметка се оказа удачно.

Идва една добра отмора, която ще бъда доста добре, тъй като футболистите са почивали единствено 6 дни през лятото и в този момент имат по-голяма пауза, в която да си починат психически и физически и да се отърсят от това напрежение.

Искам да ви кажа, че тимът е добре. Може да се укрепи някъде, само че не е неотложно през зимата да се случи това.

Антон Недялков най-вероятно на следващия ден ще се прибера в България и прогнозите са такива, че до 2 месеца ще бъде изцяло подготвен. За подготовката имаме проект и всичко, само че в този момент няма по какъв начин да ви я кажа ”, съобщи Дерменджиев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР