Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа сподели, че не е

...
Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа сподели, че не е
Коментари Харесай

Анте Шимунджа: Трябва да даваш най-доброто от себе си, за да продължиш

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа показа, че не е удовлетворен от играта на своя отбор през първото полувреме в реванша от първия квалификационен кръг в Шампионската лига. Българският първенец продължава в шампионата след общ резултат от двете срещи 3:0.

" Не съм удовлетворен от първото полувреме, само че от второто съм доста удовлетворен от това по какъв начин изглеждахме на терена. Мисля, че сме по-добрият тим. Пред лична аудитория е по този начин за тях, ние имахме почит ", показа наставникът след мача.

Във втория квалификационен кръг Лудогорец ще се изправи против с Шамрок Роувърс.

" Ще забележим дали това е задоволително, с цел да отстраним Шамрок. Знаем, че можем да играем на най-високо равнище. Ние би трябвало да сме подготвени за борба, за всяка една топка. Трябва да даваш най-хубавото от себе си, с цел да продължиш ", сподели още Анте Шимунджа.

Кирил Десподов стартира като титуляр гостуването на Сутиеска, само че беше заменен в 65-ата минута.

" След седем дни ще забележим в какво положение ще бъде Десподов. Има седем дни да преценим, не може за седмица да стане магия. Предстоят 3-4 мача, които би трябвало да се играят на най-високо равнище, а той още не е подготвен ", добави Шимунджа.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР