Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа остана доволен от играта

...
Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа остана доволен от играта
Коментари Харесай

Шимунджа: Преди 14 дни пишехте, че сме аутсайдери

Старши треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа остана удовлетворен от играта на своя отбор против Бетис в Лига Европа, въпреки „ орлите “ да изгубиха с 2:3 на „ Бенито Виямарин “.

„ Това е друг вид мач, само че съм горделив с играчите. Заслужавахме точката, само че не я спечелихме. Съжалявам за това, само че съм горделив от играчите “, сподели той след края на среата в Севиля. 

„ Не мисля, че те сътвориха повече положения, само че те си вкараха ситуациите, а ние не. Имахме задоволително благоприятни условия, а в края ги притиснахме, само че не успяхме да им вкараме “, разяснява той играта на двата тима и добави: „ Това е футболът, от време на време това се случва “.

„ Внимавайте. Преди да стартират групите, ние бяхме новобранци. След успеха и този мач говорите едно, а преди 14 дни говорихте друго “, предизвести наставникът по отношение на упованията към тима.

„ Да, имаме 3 точки. Искаме да се борим с другите, нищо друго. Няма да е по-различно против ХИК. Първо би трябвало да помислим за вътрешните мачове, а след паузата за националните тимове ще мислим и за тези от евротурнирите “, добави Шимунджа.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР