Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович поздрави играчите си

...
Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович поздрави играчите си
Коментари Харесай

Акрапович: Искам да играем по-офанзивно

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович поздрави играчите си за втория следващ триумф в Първа лига - успеха с 3:0 като хазаин на Верея, само че призна, че към момента има пропуски, които желае да поправя. Наставникът показа, че желае “черно-белите” да играят по-бързо и по-офанзивно.

“Беше сложен мач, победихме, само че не съм напълно удовлетворен, защото към момента има неща, които би трябвало да поправяме. В идващия мач нямаме право да позволяваме такива неточности. Искам да играем по-бързо и да се възползваме оптимално от възможностите, които се откриват пред нас. Трябва да работим повече за пресата, която желая да упражняваме”, разяснява Акрапович.

“Днес не сме създали нищо особено. Чака ни доста тежък мач с Ботев (Пловдив). Ще бъде по-трудно и ще би трябвало да сме оптимално съсредоточени. Тези две победи идват в прецизен момент”, добави още хърватският експерт, който разяснява уклончиво обстановката към спортния шеф Чавдар Цветков и непрестанните апели да подаде оставка: “Тези обстановки не са положителни. Един тим не е формиран единствено от 11 на терена и тримата, които влизат като запаса. Клубът би трябвало да действа по-добре.”

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА ТУК

ПРОГРАМАТА НА ЛОКО (ПД) ТУК

ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ ТУК Първа лига 4 кръг, петък 10 август  Локомотив (Пловдив) 3:0краен резулат  Верея (Стара Загора)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР