Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович поздрави играчите си

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович поздрави играчите си ...

Акрапович: Искам да играем по-офанзивно.

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович поздрави играчите си за втория пореден успех в Първа лига - победата с 3:0 като домакин на Верея, но призна, че все още има пропуски, които иска да коригира. Наставникът сподели, че иска “черно-белите” да играят по-бързо и по-офанзивно.

“Беше труден мач, победихме, но не съм изцяло доволен, тъй като все още има неща, които трябва да коригираме. В следващия мач нямаме право да допускаме такива грешки. Искам да играем по-бързо и да се възползваме максимално от шансовете, които се откриват пред нас. Трябва да работим повече за пресата, която искам да упражняваме”, коментира Акрапович.

“Днес не сме направили нищо специално. Чака ни много тежък мач с Ботев (Пловдив). Ще бъде по-трудно и ще трябва да сме максимално концентрирани. Тези две победи идват в точен момент”, допълни още хърватският специалист, който коментира уклончиво ситуацията около спортния директор Чавдар Цветков и непрестанните призиви да подаде оставка: “Тези ситуации не са добри. Един отбор не е съставен само от 11 на терена и тримата, които влизат като резерва. Клубът трябва да функционира по-добре.”

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА ТУК

ПРОГРАМАТА НА ЛОКО (ПД) ТУК

ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ ТУК Първа лига 4 кръг, петък 10 август Локомотив (Пловдив) 3:0краен резулат Верея (Стара Загора)

Източник: sportal.bg