Старши треньорът на Локомотив Пловдив бе много разочарован от поражението

...
Старши треньорът на Локомотив Пловдив бе много разочарован от поражението
Коментари Харесай

Томаш: Тежи ми много, че не мога да бия Лудогорец

Старши треньорът на Локомотив Пловдив бе доста отчаян от провалянето с 0:4 от Лудогорец в 1/8-финална среща за Купата на България. Специалистът изрази разочарованието си от съдийството в срещата.

„ Много неща ме напъват да кажа. Лудогорец в последните 12 години е първенец. Присъствал съм на този стадион като треньор на много тимове. Отмениха ни преди време гол от 7 метра, който сякаш беше засада. То към този момент става прекомерно. При подобен резултат може би не би трябвало да приказвам, гонят ни 50-а минута човек с тънки нарушавания. Единственото нещо, което е позитив, че тимовете демонстрират почитание. Трябва да позволяваме вътрешните си неща, а и такива, които се пробват да ни стопират “, съобщи Александър Томаш.

„ Ако погледнем статистиката на Хорхе, би трябвало да го вкарат в пандиза. Други мои сътрудници ще ореват света, в случай че са на мое място. Не ми е работа да приказвам за съдиите, само че те са фактор, а той не зависи от нас. Трябва да играем нашата игра, само че в края на годината и ние бъркаме. “

„ Всички знаем обяснението. Ако го кажа, ще бъда санкциониран. Ние започнахме по един метод, а 10 минути преди края сменихме схемата. През второто започнахме отново по този начин и объркахме Лудогорец. “

„ Тежи ми доста, че не мога да удрям Лудогорец. Много го искам и съм уверен, че ще се случи. Мога да приказвам единствено в състезателен проект. Другите неща си има управление и не мога да разясня. Разочарован съм поради почитателите ни, които демонстрираха, че са зад тима и клуба. Те го демонстрираха след мача с Левски, когато провеждат 18-а година черно-бялата Коледа. Това е едно семейство и този клуб, без значение кой е треньор, играчи или шефове, ще съществува единствено поради тях “, приключи Томаш.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР