Старши треньорът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, заяви, че

...
Старши треньорът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, заяви, че
Коментари Харесай

Александър Томаш: Разочарован съм, поставиха ни в кофти ситуация

Старши треньорът на Локомотив Пловдив - Александър Томаш, съобщи, че е отчаян от в последния дуел от първия плейофен кръг в Първа лига. Според експерта " смърфовете " са могли да изгубят по-изразително.

" Явно сме тим, който не можем да поддържа равнището от последния мач, когато ни излязат 4-5 индивида. Бяхме сложени в кофти обстановка. Афектиран съм и мога да кажа нещо, което не желая да кажа ", стартира Томаш.

" Ако не рискуваш, няма по какъв начин да спечелиш. Аз желая да се играе по този начин. Така играхме против Левски, в предния мач с Лудогорец. Нямаме удар във вратата, отчаян съм. Бяхме сложени в кофти обстановка. Отървахме се през днешния ден. Разочарован съм ".

" Едно от изискванията на притежателите е да се пробвам да натрапвам млади момчетата. Имаме хора, които тепъва навлизат. Пуснах ги, с цел да усетят атмосферата. Надявам се да разгадавам на всички против Левски. Надявам се Алфа Конте да бъде картотекиран. Напред сме беззъби. Битката ще бъде това. Първо би трябвало да почистим някои неща в играта си от последния мач. Ще се борим до последно ", приключи Александър Томаш.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР