Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов подели мнението си след

...
Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов подели мнението си след
Коментари Харесай

Мъри Стоилов се превъзнесе преди дербито: Никой не може да е фаворит срещу Левски

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов подели мнението си след за изтегления през днешния ден чоп за Купата на България. „ Сините “ ще спорят за място на финала с първенеца Лудогорец.

Според Мъри мачовете с разградчани са комфортен миг за отбора му да си свери часовника. По неговите думи никой не може да е любимец, когато се изправя против Левски.

„ И четирите тима справедливо са на полуфинала. Всички са на високо равнище. Който и да се беше паднал, Левски би трябвало да печели полуфинала, в случай че желае да печели Купата. Труден съперник, сериозен конкурент е Лудогорец, само че комфортен миг да забележим и на какво равнище сме стигнали ние като клуба и върху какво би трябвало да работим и къде би трябвало да се укрепваме, да се развиваме. Удобен миг да си сверим часовника. Ако желаеме да печелим Купата, би трябвало да отстраняваме Лудогорец “, сподели Стоилов.

„ Няма значение къде е първият мач. Нямаше да е проблем и януари-февруари да бяхме играли. Двата тима поддържаме и отопление, и терен. Харчим големи средства, тъй че откъм условия нямам терзание, когато се играе с Лудогорец. Надявам се да играем на високо равнище и да продължим. Ако би трябвало да кажем на книга – Лудогорец е любимец. Никой обаче не може да е любимец против Левски “, добави наставникът на столичния тим.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР