Старши треньорът на Левски Петър Хубчев направи някои интересни коментари

...
Старши треньорът на Левски Петър Хубчев направи някои интересни коментари
Коментари Харесай

Хубчев: Левски не е пестил сили, друго ме притеснява

Старши треньорът на Левски Петър Хубчев направи някои забавни мнения след успеха с 3:0 над Черно море в 9-ия кръг на efbet Лига. Наставникът съобщи, че никога неговият отбор не е пестил сили през втората част.

Хубчев също по този начин добави, че има нещо, което го тревожи преди сгъстения цикъл от мачове, само че отхвърли да го разкрие обществено.

„ Като цяло превъзхождахме през целия дуел, нищо че второто полувреме малко по-умно го изиграхме. През цялото време оказвахме напън. За инструкции няма да приказваме, това си остава в съблекалнята. В никакъв случай не сме пестили сили. Ние не можем да пестим сили”, съобщи Хубчев пред DIEMA SPORT.

„ При 3:0 в случай че потегли да споделям какво не ми е харесало, хората ще си кажат: „ Този пък какво желае, на какъв се прави?”. Предпочитам и това нещо да разясня пред тима. Вече го говорихме. Не сме съвършени. Винаги може да е по-добре. Една победа с 3:0 постоянно може да бъде 4:0. Не сме съвършени, знаем го доста добре. Това, което първо и най-вече ме интересуваше, бе да вкараме духа в съблекалнята. Благодарение 100 % на тези футболисти Левски има тези точки и се намира на това място в класирането.”

„ Не съм аз индивидът, който дава оценки за евентуалното израстване. Най-меко казано ще бъде неточно към хората, които са били преди мен тук. Получават ни се нещата в известна степен, само че постоянно може да бъде по-добре. Не мога да разясня работата на други хора.”

„ Чисто физически подсигурявам, че сме подготвени. Мен ме тормози друго нещо, защото идва сгъстения цикъл от мачове, само че отново ще го запазя за себе си.”

„ Контузията на Нуно Рейш? Не мога в акуратност да кажа, само че ужасно неприятно е… Не единствено Нуно, а който и да излезе от тима. Имахме такава обстановка, при която в границите на часове четирима играчи излязоха отвън строя и след това видяхте резултата против Берое. Аз знам, че всеки съгласно физическите си благоприятни условия е подготвен. Има хора, които контузени се причислиха, само че тях не можем да ги убием за 5-6 дни.”

„ Имах опция да го кажа към този момент – при Холмар терзанието е единствено в неналичието на игрова процедура. Само това. В общата ни работа съумях да се срещна в елементи с него. Холмар може би е потомък на своята нация, той е неповторим темперамент. При него единствено ме тормози неналичието на игрова практика”, приключи Хубчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР