Старши треньорът на Левски Николай Костов е доволен от постигнатия

...
Старши треньорът на Левски Николай Костов е доволен от постигнатия
Коментари Харесай

Николай Костов: Постигнахме добър резултат

Старши треньорът на Левски Николай Костов е удовлетворен от постигнатия резултат в първия мач от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

" Сините " сътвориха рискови положения в напред във времето, само че.

“Мачът чаках да е равносилен. Не мисля, че Апоел ни превъзхожда. Елиминирахме най-опасните им играчи. Не допуснахме доста рискове пред вратата ни. Пропуснахме да отбележим. Доволен съм от отговорността и дисциплината на играчите. Марин Петков не е добре. Отборът на Апоел е доста добър, чакам и втория мач да е равносилен. Публиката на Апоел сътвори добра атмосфера. Играчите им също способстваха за мача, който бе на положително равнище ", показа той на конференция след срещата.

Наставникът счита, че публиката ще окаже значима поддръжка в реванша.

“Мисля, че Галчев добре се включи в играта. По време на шампионата няма по какъв начин да се приготвяме физически, тъй като играем мачове на три дни. Издържахме физически мача, имахме положително наличие. Тежестта падна на играчите в средата на терена, тъй като играта ни е с доста подавания. Постигнахме добър резултат от първия мач. Публиката ни е добра и пред нея играчите ни ще бъдат уверени ", добави той.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР