Старши треньорът на Лацио Маурицио Сари призова за повече търпение

...
Старши треньорът на Лацио Маурицио Сари призова за повече търпение
Коментари Харесай

Сари възхитен от Имобиле

Старши треньорът на Лацио Маурицио Сари прикани за повече самообладание във връзка с Чиро Имобиле, откакто нападателят се възвърне от травма.

Именно Имобиле донесе успеха на Лацио с 1:0 при семейството на Фиорентина, отбелязвайки от дузпа в петата минута на добавеното време. Той влезе като запаса в 77-ата минута на мястото на аржентинеца Валентин Кастеянос.

" Беше сложен мач, което беше елементарно да се предвижда. Фиорентина се оправи малко по-добре от нас през първото полувреме, само че ние заслужихме успеха с доста мощно показване през второто полувреме, когато създадохме три или четири отлични благоприятни условия. Заслужавахме да победим ", съобщи Сари пред телевизия Sky Sport Italia.

" Казах още преди мача, че чакаме Чиро и никой не се съмнява в него. Кастеянос се показва добре сега и беше вярно да го използваме, до момента в който за Имобиле е значимо да натрупа постоянен подготвителен темп. В последните две занимания изглеждаше по-добре. Надявам се да успее да го прави непрекъснато и скоро да се завърне на 100 % ", добави наставникът на Лацио.

" Пропуснахме много опция през първото полувреме и направихме задачата на Фиорентина по-лека с това, че не движехме добре топката ", сподели още Маурицио Сари.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР