Старши треньорът на Кьолн Щефен Баумгарт изрази недоволството си от

...
Старши треньорът на Кьолн Щефен Баумгарт изрази недоволството си от
Коментари Харесай

Баумгарт се обърна срещу собствените си футболисти

Старши треньорът на Кьолн Щефен Баумгарт изрази недоволството си от представянето на тима след провалянето от Република България Лайпциг с 0:6 в събота в Бундеслигата и преди срещата с Кайзерслаутерн от шампионата за Купата на Германия.

Баумгарт бе отчаян от отношението на отбора при гостуването в Лайпциг и го подсети през днешния ден, обявявайки промени в състава за идния дуел за Купата на страната.

" Просто не можем да оставим това да мине край нас ", съобщи експертът преди срещата с тима.

" Винаги съм защитавал тима, само че това би трябвало да завърши на даден стадий. Ако някои играчи не могат да го възприемат, би трябвало да съм по-директен. Мога да съм доста търпелив, само че не мога да търпя, в случай че никой не знае защо става въпрос ", разяснява Щефен Баумтарт.

Тимът на Кьолн заема предпоследното, 17-о място във краткотрайното класиране в немския шампионат с едвам 4 точки след 9 кръга.

" Всички би трябвало да са наясно, че имаме сложна година и че борбата за оставане в елита ще продължи до последния мач ", добави Баумгарт.

Кьолн, първенец в Бундеслигата от 1964-а и 1978 година за последно отпадна във втора дивизия през 2018-а, само че се завърна в елита година по-късно, а през предишния сезон приключи на 11-о място.
 Байер Леверкузен победи с 2:1 Фрайбург в мач от Бундеслигата
Байер (Леверкузен) продължава да лети високо в Германия

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР