Старши треньорът на женския баскетболен тим на Монтана 2003 Николай

...
Старши треньорът на женския баскетболен тим на Монтана 2003 Николай
Коментари Харесай

Треньорът на Монтана 2003 иска по-смела и агресивна игра

Старши треньорът на женския баскетболен отбор на Монтана 2003 Николай Господинов желае от състезателките да демонстрират по-смела и нападателна игра в идващите си срещи. Вицешампионите на България победиха хърватския ЖКК Загреб с 91:68 в първото си домакинство от Адриатическата лига за дами.

" Записахме първа домакинска победа. Започнахме малко страхливо в мача на база на това, че множеството състезателки нямат опит в тази лига. Направихме някои неточности, които докара до резултата през първото полувреме. През второто коригирахме някои неща в нашата отбрана и бяхме малко по-агресивни ", сподели Господинов и продължи:

" Иска ми се тимът да играе с по-голямо самочувствие, изключително в първите минути и да се опитаме да понижим непредизвиканите неточности. "

" Доволен съм от всички девойки за желанието и старанието, и несъмнено, мога да отлича Моник Рийд, която прави разликата в нашия млад тим. Надяваме се в идващите мачове да изглеждаме още по-добре, да заиграем още по-смело и нападателно и да имаме положителни резултати ", съобщи още Николай Господинов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР