Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Любослав Пенев е категоричен,

...
Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Любослав Пенев е категоричен,
Коментари Харесай

Любо Пенев: Отиваме в Разград за победа! Ние сме единственият отбор в Европа, играл 5 мача с човек по-малко

Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Любослав Пенев е безапелационен, че съдийството е един от главните проблеми в българския футбол.

" Не желая съдиите да ни оказват помощ, не желая и да ни пречат. Съдийството е един от главните проблеми и това би трябвало да се реши един път вечно. Това продължава към този момент доста години. Нещата би трябвало да се трансформират. Съдията би трябвало да бъде експерт и неутрален. Без да съм проверявал, мисля, че ние сме единственият тим в Европа, играл пет мача с човек по-малко за толкоз малко време. Един загубихме, другите четири ги спечелихме. Това е като факт ", сподели Пенев на брифинг през днешния ден.

" Не би трябвало да търсим казуса там, където го няма. Виктор Кашай е бушон. Проблемът е на друго място. Шапката, която управлява целия развой, там е казусът. Когато няма резултати, би трябвало да има смяна. Това се случва във всяка една компания. А това ръководство е към този момент 15-20 години ", сподели още Пенев.
 Даскалов: Надявам се на положително съдийство в мача против Лудогорец
Даскалов: Надявам се на положително съдийство в мача против Лудогорец

ФК ЦСКА 1948 гостува в Разград

Отборът на Пенев гостува на първенеца Лудогорец в неделя.

" Момчетата упражняват доста добре, без изключение. Във всеки мач има нещо позитивно. Искаме да продължаваме да печелим точки и да отиваме нагоре в класирането. Отиваме в Разград с готовност за победа. Очаквам да покажем добър футбол, да има голове ", сподели Пенев.

Той дефинира равнището в българския футбол като " средно-ниско ", което го прави непривлекателно за класни чужденци.

" Ще виждам международното състезание, само че не ме вълнува кой ще стане първенец. Интересуват ме българските национални тимове, българските футболисти, по какъв начин ги упражняваме и по какъв начин ги развиваме. В България сме на средно-ниско равнище, доста надалеч сме от европейските стандарти и няма по какъв начин да чакаме прехвърляния на звезди от международния футбол да идват да играят тук. България не е атрактивна дестинация ", сподели още Пенев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР