Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Любослав Пенев даде

...
Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Любослав Пенев даде
Коментари Харесай

Любо Пенев: ВАР, ВАР, ВАР! По-добре да слагаме 4 робота и да правят каквото им кажат от катафалката

Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Любослав Пенев даде конференция преди гостуването на Славия. В нея той даде мнение и за потреблението на ВАР у нас.
 Умарбаев: Дойдох във ФК ЦСКА 1948, с цел да спечелвам титли
Умарбаев: Дойдох във ФК ЦСКА 1948, с цел да спечелвам титли

" Нямаме съответна цел "

" Правим го. Играем добре и като хазаин, и като посетител. В някои мачове не получихме резултатите, които желаеме. Няма успокоение. Момчетата са мобилизирани. Има доста мачове до края на годината. Искаме да използваме нашите мощни страни и се съобразяваме със мощните страни на съперника. Стягаме се за мача както би трябвало и както го вършим за всеки един противник. Отборите са разнообразни - друг жанр на игра. Затова футболът е забавен.

Не подлагам на критика съдиите, просто споделям мнение. С навлизането на този ВАР сякаш тези тримата на терена разчитат единствено на него. Говорим и за четвъртия арбитър, нали и той е жив човек. Говорим за изкуствен интелект. За какво са тези хора тогава? Гледат се и най-елементарните обстановки, а в Европа даже не се стопира. ВАР, ВАР, ВАР... Вие давате ли си сметка какъв брой игрово време губим? За какво са ни тези съдии? Да сложим 4 робота и да вършат каквото им споделят от катафалката. Такова прекъсване на играта го няма на никое място. Повечето обстановки не са за прекъсване. Към ВАР би трябвало да се обръщаме когато има комплицирани обстановки. Ощетяваме футбола, и то доста. Защо все мен ме питате? Дайте вашето мнение. Сега аз запитвам - готови ли са съдиите? Да си сменим местата. Искам и вашето мнение, къде е? Да не вършим фотосесии ", продължи той.

" Прекалено доста изкуствен интелект. Едно време разчитахме на съдиите, а в този момент се оправдаваме с ВАР. За страдание ВАР бърка повече от нас, и то доста повече. От нас, естествените ", сподели Пенев, като прикани и публицистите да вземат отношение по тематиката.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР