Старши треньорът на Финландия Джоел Банкс бе изключително щастлив от

...
Старши треньорът на Финландия Джоел Банкс бе изключително щастлив от
Коментари Харесай

Треньорът на Финландия: Очаквам страхотно парти с атмосфера леко в полза на България

Старши треньорът на Финландия Джоел Банкс бе извънредно благополучен от бързата победа над Хърватия на старта на Евроволей 2023 във Варна, само че разгласи, че чака доста тежка борба против България.

  " Супер удовлетворен съм от резултата и от метода, по който влязохме в Европейското състезание. Искахме да стартираме добре и приказвам за представянето ни. Много съм удовлетворен от метода, по който изиграхме мача против Хърватия. Играхме съвсем вкъщи, това е хубостта на финландските почитатели. Пътуват постоянно и на всички места и основават празненство атмосфера. Благодарение на тяхната поддръжка получаваме огромен прилив на сила. Очаквам още по-добро празненство против същинския тим хазаин - гледах мача на България, публиката на домакините беше просто невероятна, само че ние също ще имаме огромна поддръжка. Вероятно празненство атмосферата ще е леко в интерес на България, само че сигурно ще е ужасно. Смятам, че загубата на България от Испания е допустимо най-лошият резултат за нас. Но би трябвало да отдадем заслуженото на Испания, тъй като те изиграха страховит мач. Очаквам доста повече от България - няма да стартират мача по този начин. Сигурен съм, че ще стартират доста нападателно и ни чака доста сложен мач ", разяснява Джоел Банкс след 3:0 над Хърватия и преди дуела с България.

 

 Вторият мач на българските " лъвове " на Евроволей 2023 против финландците е в четвъртък от 20,30 часа в зала " Конгресна " на Двореца на културата и спорта във Варна.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР