Старши треньорът на Етър Велико Търново Росен Кирилов отчете превъзходството

...
Старши треньорът на Етър Велико Търново Росен Кирилов отчете превъзходството
Коментари Харесай

Росен Кирилов: Лудогорец имаше повече класа

Старши треньорът на Етър Велико Търново Росен Кирилов регистрира превъзходството на Лудогорец при провалянето на неговия отбор с 0:2 в Разград . Деветият кръг в шампионата донесе третата загуба за „ болярите”, които в дадени моменти съумяха да ядосат своя ментор, в случай че се има вяра на думите му.

„ Загубихме, тъй като Лудогорец играха по-добре. Те имат повече класа. През първото полувреме успяхме да не допуснем гол, да се задържим. През второто, за жал, при първия корнер допуснахме гол. След това трябваше да се отворим и стана тежко. Въпреки всичко имахме чисти обстановки и можехме да изравним преди края”, съобщи Росен Кирилов пред DIEMA SPORT.

„ Имаме 2 гола получени след корнери. Сега сме 9-и кръг, тъй че не е някакъв абсурд. Добре скачаме, само че би трябвало отново да си погледнем тази обстановка. Според мен излязохме успокоени, че през първото полувреме добре се бранехме, добре се защитавахме. В първите минути от втората част започнахме безгрижно, отпуснасто. Така се стигна до този гол, по този начин си го изяснявам.”

„ Имаше контраатаки, които не успяхме да развием през втората част. Имахме пространства, имахме наличие. Можехме доста по-добре да развием тези обстановки. На моменти доста ме вбесяваше, когато отнемахме топката против разводнен отбор на Разград, ние се бавехме и бъркахме сами. Това доста ме подразни.”

Кирилов разяснява и идващия противник пред Етър – намиращият се на дъното в класирането Витоша Бистрица. „ Витоша Бистрица в последните мачове усъвършенства играта си. Успяха да победят Царско село, с преотстъпените от Левски играчи се стабилизираха. Ще е доста тежко. Познавам ги момчетата, множеството са млади и ще се борят”, разяснява треньорът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР