Старши треньорът на е сигурен, че няма конфликт между и

...
Старши треньорът на е сигурен, че няма конфликт между и
Коментари Харесай

Куман: Да питат Меси след 12-часов полет за Гризман е липса на уважение

Старши треньорът на е сигурен, че няма спор сред и. Аржентинският феномен „ избухна “ на прибиране от родината си, заявявайки, че постоянно е отговорен за всичко на „ “. „ Да питат Меси след 12-часов полет за Гризман е липса на почитание. Счита се за умишено тласкане към дискусия. Не съм видял нищо в съблекалнята, което да приказва за проблем сред тях. Този, който приказва, от години не е сътрудник на Гризман “, съобщи експертът на конференция преди утрешния мач с.

Запитан дали счита, че Лео ще отиде в при, наставникът беше къс: „ Не го виждам надалеч от клуба. Няма да давам отговор повече “. „ Почти всички се завърнаха от лагерите в положително положение, изключваме Бускетс. Има отмалялост обикновено е след завръщане от националните тимове. Атлетико умее да играе по разнообразни способи. Могат да нападат повече, а могат и да бранят резултата. Могат да се приспособяват по отношение на противника “, довери той.

„ Коутиньо тренира добре, без проблеми. Почти седмица тренира с групата. Ще преценим по кое време е комфортният миг да се появи в игра. Той може да играе на доста позиции. Не е крило, което тича по тъча, а може да влиза във вътрешността. Той е страховит състезател и може да бъде подложен на разнообразни позиции “, сподели още Куман.
Ла Лига 10 кръг, събота 21 ноември  Атлетико Мадрид 22:00предстои  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР