Старши треньорът на Дунав Русе Людмил Киров коментира след ремито

...
Старши треньорът на Дунав Русе Людмил Киров коментира след ремито
Коментари Харесай

Киров: В Дунав няма притеснения относно бъдещето

Старши треньорът на Дунав Русе Людмил Киров разяснява след ремито 0:0 против Славия в 9-ия кръг, че не се тормози за финансовото бъдеще на клуба макар неизбежното отдръпване на президента доктор Симеон Симеонов. Наставникът увери, че все още няма никакви терзания в съблекалнята в тази връзка.

В същото време по отношение на мача против „ белите ” Киров дефинира равенството като закономерно. „ Доволен съм от тази точка. Накрая както можехме да вземем точка, по този начин можеше и нищо да не вземем. Визирам гредата на Славия. Пропиляхме малко повече чисти положения в съпоставяне със Славия. Справедливо тъждество, удовлетворен съм ”, добави той.

Специалистът разяснява сбито и обстановката от края на първото полувреме, когато и той, и неговият тим желаеха дузпа за нарушаване на Емил Виячки против Стефан Христов.

„ Всеки си има мнение. Аз мисля, че всяко едно прикосновение в наказателното поле се отсъжда дузпа. Нормално е да отвръщам по този метод. Всеки различен треньор на мое място би реагирал по този начин. Човекът, който управлява мача, взима крайното решение. ”

„ Наистина пропиляхме повече чисти положения от Славия. Да се надяваме в идващите мачове да ги осъществяваме този шансове и да вземем повече точки. ”

„ Вие сте разговаряли с нашия президент. Сътресения в тима няма. Той влезе в съблекалнята и сподели, че даже той да си тръгне, отборът ще бъде финансиран. Няма някакви катаклизми или терзания. Дали оставаме спокойни с футболистите? Да, може да се каже ”, приключи Людмил Киров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР