Старши треньорът на Черноморец Бургас Васил Евтимов посвети на баща

...
Старши треньорът на Черноморец Бургас Васил Евтимов посвети на баща
Коментари Харесай

Васил Евтимов: Посвещавам трофея на баща ми и брат ми

Старши треньорът на Черноморец Бургас Васил Евтимов посвети на татко си и брат си извоюваната Купа на България по баскетбол. Във финала „ акулите “ надиграха безапелационно Спартак Плевен с 86:62 (22:9, 16:11, 23:13, 25:29) и ликуваха с трофея за трети път в историята си за наслада на публиката в „ Арена Бургас “.

За Черноморец това е първа купа на България от 49 години насам.

„ Тази Купа желая да я посветя навръх татко ми и брат ми, тъй като татко ми пристигна от 2500 километра да ме поддържа. Много съм им признателен. Това е първият ми трофей като треньор. Искам след години хората да си спомнят, че съм направил нещо за този град. Страшно дълъг интервал са тези 49 години. Много се веселя за хората в Бургас. Надявам се да имаме още такива моменти. Продължаваме да работим, тъй като най-важната част от сезона занапред следва “, съобщи Евтимов след триумфа.

„ Физическото положение на моите играчи през днешния ден в действителност ме изненада, само че по-измореният тим съгласно мен бе Спартак. Това бе един от огромните ни козове в целия мач. Ние бяхме по-агресивни, играхме на по-голяма скорост и в края резултатът беше в наша изгода. Турнирът е къс, само че в плейофите борбата е продължителна и там значимото ще бъде кой е най-здравият тим. Смятам, че с Христо Захариев ще изглеждаме още по-добре “, добави наставникът на Черноморец.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР