Старши-треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов е доволен от

...
Старши-треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов е доволен от
Коментари Харесай

Галин Стоянов: Доволен съм от старанието и желанието

Старши-треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов е удовлетворен от характера, който момчетата му демонстрираха в мача с Черноморец от 12-ия кръг на Националната баскетболна лига. Варненци изгубиха с 67:79 като посетители, като с това инкасираха седмо проваляне през този сезон. Те са осми във краткотрайното класиране с 2 победи и 9 загуби.
" Имахме друга концепция като цяло за този мач. И в първия мач се получи сходна обстановка – оставихме отбраната за края на мача, с цел да може да опитаме да изненадаме съперника. Ние сме в състав, в който липсва голяма част от хората, на които разчитаме, приказвам като качества и опит. Доволен съм от старанието и желанието на останалите.
Доволен съм и от това, че когато се отвори огромна разлика, в последна сметка момчетата прочувствено съумяха да се съберат и да създадат нещо. Имахме безусловно своя късмет в средата на четвъртата част – два фаула изтървани и един елементарен панер. Там щеше мачът да се промени и можеше да го вземем.

Черноморец, предвид на мача и резултата, естествено заслужава повече да победи, само че в последна сметка един мач се играе 40 минути. Ние се опитахме, само че първото полувреме не бяхме на равнище.

В нехарактерен състав сме, опитваме се да наместим пластовете, не беше елементарно. Но като темперамент показахме, че не се предаваме, удовлетворен съм. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР