Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев призна, че не

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев призна, че не
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Славия не ни изненада, важни са точките

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев призна, че не било елементарно на неговите момчетата, макар че от един миг играха с човек повече на терена. „ Моряците “ стигнаха до трите точки против Славия след победа с 3:2, като Илиев акцентира, че трупането на точков актив е значимо на този стадий от шампионата.

„ Със сигурност, влязохме освободено в мача. Играхме добре и създадохме обстановки. След наши неточности падна техният гол. Още първото полувреме трябваше да водим. Доволен съм от желанието за игра. Със промените се разстрои играта, падна и вторият им гол, само че хубавото е, че нямаше време. Доволен съм от настроението за игра. Не беше по-лесно, когато останахме с човек повече, тъй като Славия имат футболисти, които могат да ни затруднят и го направиха. Доволен съм от трите точки. Важни са на този стадий в първенството'', стартира Илиев.

„ Не са ни изненадали. Знаехме, че имат усложнения с травми. С няколко наши неточности допуснахме попадение. Важното беше, че успяхме да реагираме. Трябва ни повече експанзия в наказателното поле, нямахме толкоз завършващи удари'', добави той.

„ При него (б.р. Исмаил Иса) направихме огромна неточност, че игра с болки в кръста. Повлия му на играта и като не е вкарал. В почивката той не тренира. Сега с 2, 3 тренировки го пуснахме, с цел да завоюва игрови минути. Трябва да изчакаме зимната отмора, с цел да се възвърне изцяло. Имаме Божилов, Ангелов. Имаме варианти за нападатели. Имаме много дълга пейка. Помага ни, когато имаме контузени играчи'', съобщи още експертът.

„ Днес имахме 7 юноши, ние не желаеме да ги разделяме. Важното е за дребните деца в школата да имат вяра и да упражняват с готовност. Те ще имат късмет за игра в мъжкия тим. Славия и Ботев също го правят'', разясни Илиан Илиев.

„ На два пъти бяхме на крачка от ЛЕ, когато бяхме в долната осмица. Важни са точките “, заключи наставникът на ''моряците''.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР