Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев получи отлични новини

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев получи отлични новини
Коментари Харесай

Двама основни футболисти на Черно море се завръщат за мача с Локо Пловдив

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев получи отлични вести преди семейството на Локомотив Пловдив. Мачът на " Тича " е в събота, 7 октомври, от 20:15 часа и той е директна борба за първото място.

В последния си мач " моряците " записаха нулево тъждество с Локомотив София. В този дуел обаче Илиан Илиев не можеше да употребява основния халф Пабло Гарсия, а нямаше и доста разновидности за това по какъв начин да промени нападението, тъй като отсъстваше и централният нападател Исмаил Иса. Двамата бяха навън поради травми. Вчера обаче те упражняваха на цялостни обороти, което значи, че ще бъдат разполагаем на Илиев за мача с Локо Пловдив.

26-годишният испанец Пабло Алварес Гарсия кара втория си престой в Черно море, като сред тях игра в Риека. В първите 11 кръга на шампионата бе неизменим титуляр. Отбеляза и 1 гол - при успеха с 5:1 над Славия в София. 34-годишният Иса има 8 дуела на сметката си, като също е с едно попадение, освен това отново против белите от столичния квартал " Овча купел ".

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР