Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от
Коментари Харесай

Илиан Илиев посочи къде е проблемът на Черно море и разкри дали подписват с Андраде и бразилец

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев остана удовлетворен от показаното от своя отбор в първата контрола от лятната подготовка против Балчик.

" Имахме доста контузени състезатели и в случай че не искахме да забележим Патрик Андраде в деяние, може би нямаше да я играем. Въпреки това от старанието и желанието сме удовлетворени, 8-9 индивида ги няма от главните, всички се натовариха добре. Този интервал, в който упражняваме, е с много претрупан график. Грешки имаше, изключително в отбранителен проект, които би трябвало да поправяме, тъй като ги повтаряме. Заради сходни неточности загубихме и точки предходната година. С връщането на главните играчи и идването на бразилеца мисля, че напред ще са по-добре нещата, откъм сработване на тима, само че в отбрана би трябвало да работим доста ", разяснява Илиев.

Той разкри и какво мисли за пристигналия на проби Андраде: " Знаем, че е почнал още първоначално с нас и е изтощен. Нямаше експанзия в средата на терена  Иначе е добре с топката, има взор, има прекрасен пас. Трябваше повече дрибъл, да потърси единоборства, само че пък говорихме в този момент, че мачът беше в такова движение, че не можеше да се отличава. Ще пътува с нас за Банско. Там ще решаваме дали още в този момент да приказваме за контракт или да изчакаме ".

Той разкри, че предстоящият бразилски нападател ще подпише непосредствено с Черно море без да кара проби. " Той не е характерен таран, тъй като подобен не ни би трябвало - и Божилов, и Радо, и Йосков могат да играят на тази позиция. Той е по-хитър състезател, на 30 години. На това, което сме гледали, виждаме, че винаги е там, където би трябвало да е. Надявам се тук да е същата успеваемост. С него завършва селекцията ни. Ще вземем нов състезател само в случай че Даниел Димов замине за чужбина. Засега той е при нас и ще пътува за Банско ", разгласи треньорът.

Той добави, че Черно море към момента търси противник за контролна среща на 27 юни.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР