Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес изрази съжаление, че

...
Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес изрази съжаление, че
Коментари Харесай

Даниел Моралес: Играхме под напрежение, Черно море бе по-спокойният отбор

Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес изрази страдание, че отборът не е съумял да зарадва почитателите с победа за рождения ден на клуба. 

" Днес против нас игра един от най-стабилните тимове в България. Един тим, който е по-спокоен от нас сега. Те имат много точка, а ние малко бяхме напрегнат, че би трябвало да вземем този мач. Не мога да се окайвам, че момчетата не са се раздали. Дузпата не желая да разясня, втория гол влезе с рикошет. Черно море беше по-спокойният тим на терена и си взе трите точки ", разяснява Моралес. 

" На публиката постоянно се отразява. Истинските почитатели са тези, които ни поддържат в най-трудния миг. Искам да видя хората да ни поддържат, когато е мъчно. Има почитатели и почитатели. Аз ги приветствам и скърбя, че не успяхме да ги зарадваме на рождения ден на клуба, само че това е животът - постоянно има идващ мач и продължава напред. Това е лицето на града, те заслужават един тим, който да побеждава и да радва хората ", добави той.

" Има ли тим, който единствено ще побеждава или единствено ще губи? Футбол се играе на терена, не устно. Аз по тази причина съм тук от заран до вечер и се пробвам да трансформира някои неща, които са ни слаби. В този мач имахме някои неща, които подобрихме, само че на моменти повторихме наши неточности. Това са неща, които ще разясня с щаба, с цел да можем идващия мач да сме по-подготвени ", приключи наставникът на Ботев Враца.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР