Старши треньорът на Ботев (Враца), Антони Здравков-Сухия, остана разочарован от

...
Старши треньорът на Ботев (Враца), Антони Здравков-Сухия, остана разочарован от
Коментари Харесай

Сухия: Не трябваше Домовчийски да бие дузпата

Старши треньорът на Ботев (Враца), Антони Здравков-Сухия, остана отчаян от неумението на неговите момчета да осъществят ситуациите си, губейки с 0:1 против състава на Локомотив (Пловдив) като хазаин.

Наставникът също по този начин показа, че Валери Домовчийски е взел самосиндикално решение да извърши 11-метровия углавен удар в края на мача.

„ Нормално е да загубиш, когато не успееш да отбележиш ситуациите си. В първото полувреме играха по-добре от нас, не се справяхме с фланговите офанзиви. През втората част доминирахме, с цел да опитаме да вкараме гол, само че не успяхме, за жалост “, стартира Здравков.

„ Всеки може да пропусне дузпа. Той обаче не трябваше да извършва дузпата, беше самосиндикално решение. За жал, не се оказа положително решение “.

„ Разликата пристигна от подобрението в разположението ни по терена. Започнахме да преобладаваме. Нямаме проблем физически, само че имаме много играчи, които не са играли от известно време и не са изцяло подготвени за мачовете. Надявам се, въпреки всичко, че хората, които влязоха в игра, ще съумеят да оправдаят доверието “, приключи наставникът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР