Старши треньорът на Ботев Пловдив Бруно Балтазар не скри разочарованието

...
Старши треньорът на Ботев Пловдив Бруно Балтазар не скри разочарованието
Коментари Харесай

Балтазар негодува: Този резултат не е справедлив!

Старши треньорът на Ботев Пловдив Бруно Балтазар не скри разочарованието си от загубата с 0:1 от Славия. Той съобщи, че измененията, случили се в състава, са били опустошителни. Самият треньор на „ канарчетата “ не помни да е правил толкоз неприятни резултати в кариерата си. Той е безапелационен, че почитателите не ги заслужават.

„ Мисля, че резултатът не е обективен. Дори равенството нямаше да е обективен резултат, само че най-после загубихме Стартирахме добре, контролирахме топката, пропуснахме чиста обстановка, само че не отбелязахме. През втората част чакахме реакция от съперника. Помня една обстановка, в която Бароан един на един не съумя да преодолее вратаря. Доволен съм от първата част въпреки всичко, само че казусът през сезона е, че пропущаме положителни шансове и вършим неточности в отбрана, които дават шансове на съперника “, сподели Балтазар.

„ Картинката на целия сезон за нашия отбор е такава. Във всеки един мач имахме положителни обстановки. Създавахме благоприятни условия, само че не успявахме да ги осъществяваме. Като не вкараш, има по-голям риск да не спечелиш. Работим върху завършващата фаза, само че е мъчно, когато не означаваме възможностите си. Продължаваме да работим върху този аспект “, продължи той.  

„ Треньорите живеят с резултати на своите футболисти. Клубът се обърна към мен в сложен миг. Задачата пред мен беше да печеля позицията за бараж в Европа, само че измененията в състава бяха опустошителни. С проблемите, които имаме, се опитваме да намерим решение. Не помня да съм правил толкоз неприятни резултати в моята кариера. Има пет мача до края на сезона. За нас е значимо той да приключи оптимално бързо. Аз ще приказвам с клуба какво е най-важно да се направи. Трябва да работим крепко, с цел да спечелим победи. Благодаря на почитателите, те са невероятни. Не заслужават сходни резултати. Със сигурност не са щастливи от обстановката “.

„ Феновете имат правото да ни подлагат на критика, това е техният клуб. Този сезон не върви добре, има доста промени, с които почитателите не са удовлетворени. Разбирам ги. Аз пристигнах, с цел да работя. Опитваме се да стигнем до задачата, която ни е сложила управата на клуба. Тези почитатели не заслужават сходно показване, би трябвало да печелим. С тези футболисти би трябвало да сме най-малко топ 3. Трябва да вземем поуките за идващия сезон. Феновете на Колежа заслужават повече, да бъдат щастливи “.

„ В този клуб постоянно има напрежение, показване тим с голяма история, с доста почитатели. Дори да не играем за нищо, играем за достойнството, за емблемата на клуба. Ще създадем същото в оставащите пет мача. Целта е елементарна. Дойдохме тук, с цел да спечелим против Славия. Ще се борим за всяка една точка до края. И аз мисля какво е най-хубаво за клуба и за мен, само че най-съществен е Ботев, до края ще се борим за всяка една точка “, сподели още наставникът на Ботев Пд.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР