Старши треньорът на Ботев Николай Киров определи два проблема, които

...
Старши треньорът на Ботев Николай Киров определи два проблема, които
Коментари Харесай

Киров: Имахме прекалено голям респект от ЦСКА

Старши треньорът на Ботев Николай Киров дефинира два казуса, които са довели до загубата от ЦСКА в София - прекомерно огромния почит към "червените " и грубите неточности, довели до головете на противника.

С красива и резултатна игра ЦСКА надделя Ботев

"Два казуса. Прекален почит към съперника през първото полувреме, липса на самочувствие при отиграване на топката. Второто, много обикновените голове, които допускахме. И двата си ги отбелязахме сами, а при четвъртия имаше голяма неточност ", съобщи Киров.

"Знаехме силата им при статичните положения, по принцип много непотребни фаулове пред наказателното поле. Като цяло изпитвахме прекален огромен почит, там беше казусът. "

"Учуден съм, опитахме се да променим нешата през второто полувреме, само че още веднъж си отбелязахме доста автогол. Направихме няколко офанзиви, само че е прекомерно малко на стадион като Армията. "

"Не изнасяхме топката по земя, а нашата мощ е там. Ако топката не стига до нашите нападатели, няма по какъв начин да се случат нещата.

В първата шестица всяка среща е сериозна, беше значимо да влезем в нея и да си сверим часовниците. От на следващия ден започваме да се готвим за мача с Левски, няма да навеждаме глава, въпросът е да изправим тези два детайла, които ни попречиха да покажем добра игра. "

"Ще го търсим и по двата разновидността. Трябва да печелим точки в шампионата и е значим полуфиналът за Купата на България ", добави Киров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР