Старши треньорът на Берое Густаво Араголаса застана пред клубния сайт

...
Старши треньорът на Берое Густаво Араголаса застана пред клубния сайт
Коментари Харесай

Треньорът на Берое: Очакваме с нетърпение срещата с Пирин Бл

Старши треньорът на Берое Густаво Араголаса застана пред клубния уебсайт на отбора единствено ден преди старта на новия сезон в родния футбол, с цел да приказва за задачите пред старозагорци.

Заралии ще открият своята акция с посещение на Пирин Благоевград, а аржентинският експерт показа, че чака тежък мач, само че въпреки всичко увери, че неговият отбор е квалифициран за срещата.

Араголаса не пожела да разкрие дали самият той си е сложил някакви цели за този сезон, като в това време разкри, че отборът на Берое към момента не е изцяло окомплектован, само че към момента има задоволително време да бъдат взети нови футболисти в тима.

Ето го и цялото изявление с наставника на Берое Стара Загора:

– Г-н Араголаса, пристигна време за първия формален дуел. Каква е оценката ви за подготовката и стигна ли времето за нея?

-Да, подготвили сме тима за този миг, който следва на следващия ден. Работихме и се готвихме доста. Очакваме с неспокойствие срещата с Пирин.

-Готов ли е Берое за този мач и имате ли бистър състав, с който да започнете?

-Да, подготвени сме. Очакваме мача с нужното успокоение. Имам концепция какво и по какъв начин да създадем.

-Имахте ли опция да се запознаете по-детайлно със противниците на Берое през идния шампионат и по-конкретно с утрешния съперник?

-Да, познавам някои от противниците, само че ще действаме мач за мач. Целта ни е да подобряваме нашата игра с всеки минал мач и да играем по отношение на съперника.

-Какъв мач очаквате на следващия ден?

-Очакванията са за сложен мач. Ние сме нов тим, който градим сега. Надявам се на добър резултат.

-Какви са вашите персонални упования и каква цел поставяте пред себе си?

-Много е мъчно да дефинира от първия мач и да слага такава цел. Много зависи от моментното положение на тима, спортното благополучие и куп неща, които могат да окажат въздействие на крайните резултати.

-Няма по какъв начин да не ви тормози, че тимът не е окомплектован изцяло и селекцията очевидно ще продължи. Така ли е и по кое време да чакаме Берое да бъде подготвен като финален състав?

-Да, не сме изцяло подготвени, само че има опция да притеглим още футболисти. Ще забележим какво ще се случи. Работим с наличните състезатели и се стараем да се подобряваме с всеки минал ден.

-Пожелаваме триумф на вас и тима…

-Благодаря, чакаме и се надяваме на положителни резултати, както за Берое, по този начин и за мен. Искам да радваме нашите почитатели.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР