Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман коментира победата с

...
Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман коментира победата с
Коментари Харесай

Нагелсман: На прав път сме

Старши треньорът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман разяснява успеха с 4:2 над Волфсбург, която върна баварците на върха в класирането на Бундеслигата. 

“Много значима победа. С тези три точки гледаме с оптимизъм напред. Бяхме оптимално ефикасни през първото полувреме. При 3:0 се отпуснахме. След аления картон на Де Лихт трябваше да покажем други качества, което и направихме. Разбира се, сменихме стила си на игра, и устояхме ”, сподели Нагелсман. 

“На прав път сме. В Байерн в никакъв случай няма удовлетворение, постоянно се опитваме да ставаме по-добри. Но тази победа сигурно е доста скъпа ”, означи наставникът на баварците. 

Преди дуела Нагелсман взе отношение и по тематиката със скандалното изявление на Мануел Нойер, който разкритикува клуба за уволнението на треньора на вратарите Тони Тапалович. 

“На негово място не бих дал такова изявление. Интересите на клуба постоянно би трябвало да са преди всичко, а сходни изявления не оказват помощ обстановката да се успокои. Аз към този момент приказвах с Мануел, в това число и на четири очи. Искам в тима да има естетика и вратите ми са отворени за всички ”, съобщи още Нагелсман.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР