Старши треньорът на Барселона Шави изрази претенции към съдийството на

...
Старши треньорът на Барселона Шави изрази претенции към съдийството на
Коментари Харесай

Старши треньорът на Барселона Шави: Съдията беше катастрофа, червеният картон промени хода на мача

Старши треньорът на Барселона Шави изрази искания към съдийството на румънеца Ищван Ковач след провалянето от ПСЖ с 1:4 в реванша от четвъртфиналите на Шампионската лига.

Реферът остави Барселона с 10 души на терена през първото полувреме след червен картон на Араухо, а през втората част подмина обстановка за дузпа против Гюндоган. Шави не сдържа нервите си и насочи реплики към рефера през второто полувреме, за което бе изпъден на трибуните с червен картон.

" Казах на рефера, че е доста слаб. Беше злополука. Колкото и да приказваме, факт е, че аленият картон промени хода на мача. Не обичам да приказвам за съдии, само че в тази обстановка не можем да мълчим “, сподели Шави пред Canal+.



ПСЖ завоюва с общ резултат 6:4 и стигна до полуфиналите на Шампионската лига, където ще играе с Борусия Дортмунд.

" Докато бяхме 11 на 11, играхме добре проведени, само че след аления картон развоят на мача се промени тотално. Можехме да създадем 2:2, само че Гюндо уцели гредата. Левандовски имаше опция да направи 2:0, само че стреля високо. Пропуснахме положителни благоприятни условия, само че не ни беше елементарно, тъй като играхме с 10 индивида. Би било забавно да се види по какъв начин щеше да се развие мачът, в случай че тимовете бяха останали равни. Мисля, че се представихме почтено в тази Шампионска лига ", изясни Шави.

Барселона ще се върне, с цел да играе още по-добре идващия път и ще стигне още по-далеч “, сподели още експертът след мача.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР