Старши треньорът на Барселона - Шави Ернандес е убеден, че

...
Старши треньорът на Барселона - Шави Ернандес е убеден, че
Коментари Харесай

Шави: Барса е като магнит за футболистите

Старши треньорът на Барселона - Шави Ернандес е уверен, че каталунският гранд работи като магнит за огромните футболисти и по тази причина рядко среща компликации при договарянията с мечтаните нови попълнения. Той приказва пред медиите преди третата контрола на каталунците от американското турне - тази нощ тимът излиза против Ювентус на " Котън Боул " в Далас.

Каталунците привлякоха Роберт Левандовски, Рафиня и Франк Кесие, а пред трансфер в клуба е и бранителят на Севиля - Жул Кунде.

„ Барса е като магнит за футболистите. Харизмата и величието на клуба оказват помощ доста за привличането на нови играчи. Вълнуващият план също е от голяма важност, играчите са наясно, че ще се забавляват на терена. Всички сме окуражени да върнем Барса на върха. Където и да отидем – Австралия, Съединени американски щати, хората демонстрират привързаността си към нашия клуб “, сподели Шави на конференция.

Треньорът разкри, че Феран Торес ще пропусне мача с Ювентус, защото към момента не е възобновен от травма.

Запитан за опцията Лионел Меси да се завърне в Барселона, Шави увери още веднъж, че би бил благополучен на сходна развръзка.

„ Да, само че Лео има контракт и на този стадий е невероятно да се върне. Той е най-хубавият футболист в света, президентът към този момент сподели, че се надяваме, че историята на Меси с Барса не е завършила ", съобщи Шави.

Треньорът похвали и новото попълнение Роберт Левандовски.

„ Щастлив съм, че подписахме с подобен вид състезател - топ, непретенциозен, експерт. Той ни оказва помощ доста. Бързо се приспособява, тимът пораства доста с него ", сподели Шави.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР