Старши-треньорът на Балкан Небойша Кнежевич пое вината за поражението от

...
Старши-треньорът на Балкан Небойша Кнежевич пое вината за поражението от
Коментари Харесай

Небойша Кнежевич, БК Балкан: Поемам отговорността за моите грешки

Старши-треньорът на Балкан Небойша Кнежевич пое виновността за провалянето от Спартак Плевен. Балкан остана на крачка от това да сложи сполучливо начало на присъединяване си в Топ 6 на НБЛ. Действащите първенци отстъпиха с 81:90 в зала „ Балканстрой “.

„ Искам да поздравя Спартак и треньорът Любомир Минчев за успеха, която реализираха справедливо. Домакините поведоха през цялото време, ние от наша страна успяхме да се върнем в мача и да поведем с точка, само че не бяхме непрекъснати. Вината е моя за метода, по който загубихме и за това по какъв начин играхме във значимите моменти. Поемам отговорността за моите неточности и за нещата, които направихме, с цел да изглеждаме по този метод ", съобщи наставникът на Балкан.

„ Не чаках от Ерик Адамс да бъде на 100% подготвен за своя дебют. Той към момента се намира в неприятна форма, показа се добре в отбрана. В този мач не играхме като тим в нахлуване и не си подавахме топката добре. Пак споделям, отговорността е моя “, показа сърбинът.

„ Нямахме мач в границите на 17 дни. За последно играхме на 16 февруари, по време на този интервал Димитър Димитров и Йордан Минчев имаха задължения с националния тим, а петима от младите ни играчи взеха присъединяване с втория тим в шампионата за Купата на ББЛ. Имахме единствено пет тренировки, в които сме играли пет на пет. Със сигурност това оказва своето въздействие, изгубихме нашия темп, само че това е ситуацията. Трябва да се върнем към подготвителния развой, да работим крепко и да променим нещата, които не вървят добре за нас ", изясни още треньорът на Балкан.

„ Преди да срещнем Черно море на четвъртфиналите за Купата на България ще играем с този отбор във Варна. Имаме две следващи срещи с въпросния тим, Финалната осмица в Бургас към момента е надалеч. Надявам се за първия ни дуел да покажем по-добро лице “, означи Кнежевич.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР