Старши треньорът на Анадолу Ефес Ергин Атаман определи решението на

...
Старши треньорът на Анадолу Ефес Ергин Атаман определи решението на
Коментари Харесай

Наставникът на Ефес за анулирането на сезона в Турция: Прибързано решение

Старши треньорът на Анадолу Ефес Ергин Атаман дефинира решението на Турската федерация да анулира баскетболния сезон като " преждевременно ", без да е направила авансово обмисляне.
 Турция приключи сезона в баскетболното и волейболното шампионати

" Решението на Турската федерация да не се изиграе останалата част от шампионата у нас и да разгласи сезона за анулиран... Виждам го като преждевременно решение, нямаше явен проект. В този миг основата на моята рецензия не е, че сезонът не бе възобновен, а че нямаше никаква ясна тактика и обмисляне ", сподели Атаман пред DHA.
Сезон 2019/20 в шампионата на южната ни съседка няма да излъчи първенец и изпадащи. Класирането ще бъде одобрено единствено за да разпредели местата за присъединяване в европейските шампионати.

По тематиката за Евролигата, Атаман е твърдо уверен, че тя ще се доиграе. " Твърдо имам вяра, че с наредбите, защитаващи човешкото здраве и страните, което се стремят да домакинстват шампионата, може да се изиграе останалата част от сезона сред 4 и 26 юли с авансово направен и изследван проект ", показа наставникът. Белград, Атина, Каунас и Кьолн са измежду претендентите, обсъждани от Евролигата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР