Старши треньорът Карло Анчелоти разкри кой може да замени нападателя

...
Старши треньорът Карло Анчелоти разкри кой може да замени нападателя
Коментари Харесай

Анчелоти посочи кой може да замени Бензема

Старши треньорът Карло Анчелоти разкри кой може да размени нападателя Карим Бензема във водения от него тим на Реал Мадрид
" Не е правилно, че няма кой да размени Бензема. Имаме Мариано, Азар, Родриго, от време на време Асенсио или даже Модрич. Бензема играе на всеки три дни, а от време на време може да има потребност и от отмора. С по един мач седмично той се оправя добре. В срещата с Бетис в края той не съумя, само че това не е поради физическото му положение ", съобщи Анчелоти, представен от мадридския състезателен вестник Марка.

В четвъртия кръг от испанското състезание в събота Реал Мадрид победи Бетис с 2:1. След четири изиграни мача през новия сезон първенците имат актив от 12 точки и са заемат първото място във краткотрайното класиране в Примера дивисион.

" Мачът въобще не беше елементарен. Имахме проблеми с подаването на топката, тъй като съперникът игра доста добре в отбрана. Често пропускахме последния пас при доста положения за гол. Беше ни мъчно, тъй като противникът сподели добър футбол ", сподели още Карло Анчелоти.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР