Старозагорският ученик Мартин Кондузов спечели първа награда в петото издание

...
Старозагорският ученик Мартин Кондузов спечели първа награда в петото издание
Коментари Харесай

Второкласник спечели първа награда на Национална изложба

Старозагорският възпитаник Мартин Кондузов завоюва първа премия в петото издание на Националната изложба за ученическото творчество „ Заедно “ на тематика „ Моето обичано учебно заведение “. Второкласникът е ученик на Второ главно учебно заведение „ П.Р.Славейков “ в паралелка с проучване на предприемачество и програмиране (ИУЧ), с класен началник госпожа Денка Иванова.

" Мартин Кондузов е награждаван неведнъж в разнообразни национални надпревари за цифрова рисунка и осведомителни технологии ", показа още педагогът.

Петото издание на детския конгрес е проведено от НУ „ Ц. Гинчев “, гр. Лясковец, Община Лясковец, Местна комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните, Институт за проучване на интелектуалната непълнота и аутистичния набор на развиване и Сдружение „ ЗОВ България “. В Националната галерия се включиха 382-ма възпитаници от 54 учебни заведения в 16 области. Инициативата се радва на извънреден интерес от страна на децата, както от цяла България, по този начин и от учебни заведения в чужбина.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР