Старите души могат да бъдат дефинирани по много начини, но

...
Старите души могат да бъдат дефинирани по много начини, но
Коментари Харесай

6 проблема, през които старите души минават по някое време в живота

Старите души могат да бъдат дефинирани по доста способи, само че главното е, че са доста по-мъдри, в сравнение с годините им допускат и обичат да прекарват време сами. Те обичат да вършат неща, на които нормално се любуват по-възрастни хора, без значение че на години са доста по-млади. Ето някои от проблемите, които изпитват старите души по някое време в живота. Ако имате сходни компликации, евентуално и вие сте остаряла душа.

  1. Не си пасвате с хората на вашата възраст

Израстването при старите души постоянно значи недоумение от близките. Техните ползи и занимания евентуално са изцяло друго от вашите, което на процедура значи, че прекарвате много време сами или търсите компания при тези, които са по-възрастни от вас.

  1. Приемате рецензиите и измените за лична сметка

Старите души са доста по-мъдри, в сравнение с годините им допускат. Имат дълбоки знания и схващане, което значи, че когато проблемите се появят, те могат да погледнат оттатък съответния проблем в търсене на аргументите зад него, за да могат да простят. Това от своя страна от време на време значи, че другите се възползват от вас, предполагайки че при вас всичко „ минава “, без значение какво вършат.

  1. Имате податливост да употребявате интуицията си повече от логиката

Някои хора считат, че всички решения би трябвало да се взимат въз основа на здравия разсъдък, до момента в който старите души избират да разчитат на положителните си реакции. Ако човек, обстановка или диалог са неприятни, те го усещат надълбоко в себе си и са склонни да се доверят на това чувство. Което обаче не значи, че старите души не прекарват доста време в размисли върху въпроси и проблеми. Просто значи, че се доверяват на инстинкта си доста повече от другите.

  1. Никога не се чувствате вкъщи

Старите души имат склонността да не се усещат удобно, „ вкъщи “. Изглеждат като че ли не съумяват да схванат какво тъкмо значи това. Някои от тях пътуват в търсене на комфорт и принадлежност, само че наподобява не съумяват да се застоят на никое място.

Независимо дали сте живели в доста страни или единствено на едно място, през целия си живот вие нямате чувството, че пасвате там, където сте. Почти като че ли сте от друго време…

  1. Желанието ви за уединение рефлектира върху доста сфери в живота ви

Най-вече върху обществената. Старите души обичат да прекарват време сами, което значи, че други сфери в живота страдат затова. Те обаче извличат своята сила от самотата, по тази причина когато остаряла душа е непрекъснато заобиколена от други, тя се усеща изцедена и има потребност да се махне. Това може да провокира проблеми, защото останалите не схващат напълно добре това възприятие.

  1. Хората ви се доверяват

Независимо дали е добре прочут другар или изцяло чужд човек, хората постоянно се обръщат към вас, с цел да поплачат на рамото ви или пък да бъдат изслушани. Вие излъчвате удобно чувство, което притегля хората към вас, давате им усещането, че сте там, с цел да ги чуете… Което обаче си е проблем, когато не знаете по какъв начин да се откачите от диалога или обстановката.

Ако някой от тези проблеми ви звучи познато, евентуално сте остаряла душа. Има още доста знаци, които надалеч надвишават точките в този лист, тъй че приемете и обичайте себе си.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР