Старите дрехи могат да бъдат използвани за различни неща Разбирате

...
Старите дрехи могат да бъдат използвани за различни неща Разбирате
Коментари Харесай

Старите дрехи могат да бъдат използвани в домакинството

Старите облекла могат да бъдат употребявани за разнообразни неща

Разбирате какъв брой ненужни движимости са се натрупали в дрешника ви, когато пристигна време за пролетно разчистване. Понякога ви е тъжно да се разделите с тези облекла, които са ви служили правилно дълго или са ви обичани.

Ще ви бъде по-лесно да се разделите с тях, в случай че знаете, че тези облекла ще намерят практическо приложение в бъдеще и ще са от изгода или на някой различен, или на вас самите. Има доста разновидности за това.

Нов живот за старите движимости
Да започнете да живеете по екологичен метод е доста по-лесно, в сравнение с може да наподобява на пръв взор. Заслужава си да намалите потреблението си и да научите по какъв начин да извлечете максимума от всяко добито нещо.

Особено спестовните домакини имат навика да съхраняват старите тениски, изхабени кърпи и други за дълго време, защото те откровено имат вяра, че всичко това един ден ще бъде потребно в всекидневието. И човек не може да не забележи, че от време на време тези движимости в действителност могат да свършат добра работа.

Може да приспособите остарялата дреха като парцал за пода. Вярно е, че не всички типове тъкани са подобаващи за това. Подходящи са тениски и пижами, както и облекла от натурален памук.

Бърсането на пода със остарели движимости се смята за неприятна прокоба, обаче.

Също по този начин, не се предлага разчистване на пода през втората половина на деня.

Не бива да почиствате, когато отивате на посетители. Дори единствено докосвайки парцала или метлата, цялата отрицателна сила ще се трансферира на вас.

За тези, които не имат вяра в поверията, този вид на потребление на старите облекла ще помогне да спестите най-малко малко, тъй като не е нужно да купувате специфични парцали и гъби за разчистване.

Вижте още: Годината на Плъха ще бъде сполучлива за следните три зодии

Суеверните хора могат да употребяват движимостите си по друг метод: да ги отнесат в подслон за животни, да ушият облекла за кукли (ако има деца в къщата) или просто да ги дадат на бедните.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР