Старейшините постигнаха безапелационна победа срещу Гладиаторите. Синьото племе спечели 6

...
Старейшините постигнаха безапелационна победа срещу Гладиаторите. Синьото племе спечели 6
Коментари Харесай

Безапелационна победа на Старейшините изпраща Гладиаторите на съвет

Старейшините реализираха безапелационна победа против Гладиаторите. Синьото племе завоюва 6 от общо 8 единоборства и сподели доста хъс на Арената. Денислава Велкова и Михаил Кръстев бяха безкомпромисни в представянето си и не се поколебаха да отстранят от борбата своите най-близки хора в рисковото риалити - бизнес дамата Виолета Стайкова и плувеца Радостин Кръстев.

Загубата на Гладиаторите ги изпрати край огъня, където трябваше да посочат един от своите за елиминационната борба в петък. Червените избраха Цвети Станева, която за втори следващ път ще се бори за мястото си в “Игри на волята ”. Шампионката по калистеника победи Теодора Мудева в елиминационния дуел предходната седмица, само че този път има възможност да се изправи против доста по-силен съперник в лицето на Благомир Мастагарков - новобранеца при сините.

В утрешната номинационна борба Старейшините и Гладиаторите още веднъж ще премерят сили на Арената. Непредвидени обстановки ще изиграят основна роля в играта и ще доведат до изпращането на едно от племената на съвет.

Не пропускайте идващия епизод на „ Игри на волята “ в четвъртък, 26 октомври, от 20:00 часа по NOVA.

Още забавна информация за „ Игри на волята “ може да откриете на , както и в формалните   , и на „ Игри на волята “. Официалният подкаст на рисковото риалити “След Игрите ” можете да гледате в NOVA PLAY, и .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР