Старейшините нарушиха правилата на “Игри на волята, консумирайки част от

...
Старейшините нарушиха правилата на “Игри на волята, консумирайки част от
Коментари Харесай

Нарушение в Игри на волята изпраща Старейшините на Дивата река

Старейшините нарушиха разпоредбите на “Игри на волята ”, консумирайки част от продуктите в градината в Стопанството. За наказване те ще би трябвало да прекарат остатъка от седмицата на Дивата река. Тя беше изтрита от картата на рисковото риалити с помощта на Момчил Василев, който даде верен залог по време на кастинг конфликта предходната събота. Заради пристъпването на разпоредбите обаче, занапред нататък сините ще бъдат изпращани на Дивата река при загуба на териториалната борба.

Разкритието за нарушаването на Старейшините направи водещата Ралица Паскалева по време на номинационния съвет. Сините се оказаха там откакто изгубиха съревнованието против Гладиаторите. Ключова роля в борбата с Колелото на гибелта имаха някогашните най-близки хора в рисковото риалити - Благомир Мастагарков и Мартин Николов - Елвиса. Вече отявлени врагове, те трябваше да влязат в няколко дуела и приключиха с равни точки. Рълев, Виолета и Крум от Гладиаторите се оказаха по-добри от съперниците си и извоюваха успеха.

На съвета Старейшините трябваше да предлагат и един от своите. С гласовете на обединението към Елвиса, на елиминационен дуел в петък ще се изправи олимпиецът Краси Дунев, който получи най-вече гласове. Утре ще стане явен и неговият съперник. Дали това ще е един от Старейшините или против него ще се изправи войник от Гладиаторите?

Не пропускайте идващия епизод на „ Игри на волята “ в четвъртък, 9 ноември, от 20:00 часа по NOVA.

Още забавна информация за „ Игри на волята “ може да откриете на, както и в формалните  , и на „ Игри на волята “. Официалният подкаст на рисковото риалити “След Игрите ” можете да гледате в NOVA PLAY, и.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР