Старата любов ръжда не хваща“ е поговорка, която всички сме

...
Старата любов ръжда не хваща“ е поговорка, която всички сме
Коментари Харесай

Втори шанс: БГ звездите, които се събраха отново! Андреа и Кобрата и още

„ Старата обич наслойка не хваща “ е сентенция, която всички сме чували, само че дали в действителност е по този начин? Що се отнася до тези звездни БГ двойки, събрали се наново след разлъка, отговорът е „ да “. Вярно – не на всичките им провървя, само че пък потвърдиха, че от време на време си коства да опиташ още веднъж:

Андреа и Кобрата

„ Чалга певица излиза с ММА войник “ е композиция съвсем толкоз класическа, колкото пържените картофки със сирене. Пионери в този род романси бяха Андреа и Кубрат Пулев – Кобрата, които за пръв път се събраха през 2007. Последва десетилетие на клюки, събирания и разделяния, до момента в който двойката публично не постави край през 2019. Макар връзката им дефинитивно да завърши, двамата наподобяват изпитват откровено почитание един към различен. „ Андреа ми липсва, тя е доста готин и същински човек, “ безапелационен бе по мотива Кобрата пред вестник „ България през днешния ден “.

Виж още: Най-палавата инфлуенсърка от Петрич подпали столична дискотека с надълбоко деколте

Николета Лозанова и Ники Михайлов

Отношенията сред Николета Лозанова и Ники Михайлов са измежду най-епичните (и заплетени) саги в българския шоубизнес: двамата бяха дружно в продължение на години, до момента в който през 2010 Николета не изневери на футболиста с сътрудника му Валери Божинов. В следствие на това, Ники пък се събра с някогашната на Валери (!), фолк певицата Алисия. И до момента в който всички си мислехме, че след сходно меле връщане обратно няма, то наподобява сме бъркали. През 2017 Николета и Ники се събраха още веднъж и през днешния ден наподобяват по-щастливи от всеки път. В изявленията пък двамата са безапелационни, че към този момент са нови хора и не биха повторили грешките от предишното си. Стискаме палци!

Мария Игнатова и Димитър Рачков

Динамичното дуо на българския ефир – Мария Игнатова и Димитър Рачков, дълги години бяха дружно и в живота. Двамата се срещнаха на снимачната площадка на „ Господари на ефира “ и бързо се трансфораха в обичана двойка на феновете. Връзката им продължи с спирания от 2009 до 2017, като връзките им бяха непрекъснат обект на медиен интерес (самата Мария споделя, че таблоидите са ги „ разделяли 67 000 пъти “). Миналата година водещите се събраха още веднъж в ефира на „ Забраненото шоу на Рачков “, с цел да уверят публиката, че сред тях няма омраза.

Виж още: " Очевидно е, че харесва мъже ": Потребители се усъмниха в сексуалността на Виктор Стоянов 

Михаела Филева и Pavell

И най-после – едно събиране не в персонален, а в професионален проект. Певицата Михаела Филева и рапърът Pavell бяха двойка в продължение на три години, като даже издадоха общ сингъл („ Любов “), въодушевен от любовта им. През 2018 връзката им завърши, само че двамата наподобява не престават да бъдат другари и професионални сътрудници: Павел даже оказа помощ на Михаела с текста на песента ѝ „ Изгубени в парадайса “ от 2019. „ Вярвам, че е допустимо, когато човек е значим за теб, да не го губиш от живота си, “ показа певицата в ТВ изявление по мотива.

Изображение: https://www.instagram.com/nikoleta_lozanova/
https://www.instagram.com/mihaelafileva/
https://www.instagram.com/andreabulgaria/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР