Стара Загора. За да се развива успешно малкият и среден

...
Стара Загора. За да се развива успешно малкият и среден
Коментари Харесай

Стара Загора: Предприемачи ГЕРБ проведоха дискусионна среща във връзка с предизвикателствата пред малкия и среден бизнес

Стара Загора. За да се развива сполучливо дребният и междинен бизнес у нас, който е движещата мощ и гръбнак на стопанската система, на първо място би трябвало да има непоклатимост в страната. Положителните стопански индикатори в последните месеци, растежът на Брутният вътрешен продукт, както и стабилната фискална система на страната ни са основата за положителното развиване на бизнеса у нас. Около това се сплотиха участниците в дискусионната среща, която ПГЕРБ - Стара Загора провежда в Казанлък по отношение на провокациите пред дребния и междинен бизнес в района и страната, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . В нея участваха членът на НИС на ПГЕРБ Пламен Русев, регионалният клубен началник на ПГЕРБ - Стара Загора Иван Велев, регионалният учредителен секретар на структурата в града Мирослав Събчев, ръководителят на ПГЕРБ в гр. Казанлък Генчо Генчев, общинският секретар Стефан Птичков и членове от градовете Казанлък, Стара Загора, Раднево и Павел баня. Гости на срещата бяха националният представител от ГЕРБ - Стара Загора Маноил Манев и някогашният народен представител от 43-то Народно събрание Нено Влайков.
Сред тематиките, обсъждани по време на срещата, бяха облекченията за бизнеса и жителите от административната тежест, процедурите при закриване на компании в неплатежоспособност, връзката сред бизнеса и образованието и в частност наличните фрагменти на пазара на труда и потребностите на бизнеса от работна ръка.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР