Стара Загора. Всички любители на рока в Стара Загора ще

...
Стара Загора. Всички любители на рока в Стара Загора ще
Коментари Харесай

Рок маратон ще се проведе в Стара Загора на 16 юли

Стара Загора. Всички фенове на рока в Стара Загора ще могат да се насладят на вълнуващ рок маратон този петък от 19.00 часа онлайн на сцената в парк „ Артилерийски “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора .

Участие в концерта под надпис „ Рок и бира, бира и рок “ ще вземат млади рок банди. Събитието е част от самодейността на Община Стара Загора „ Уикенди под липите “. Първи на сцената ще се качат „ The dead captain “, който ще изпълнят авторски части и кавъри на международни шлагери. Старозагорската група „ Down Town “ ще показа за първи път пред аудитория два нови сингъла, както и част от песните от техния най-нов албум.

Perfect Stranger ще „ забият “ още веднъж на старозагорска сцена и ще показват колаборация от авторска музика и осъществявания от последния план на групата, а точно " Scenes from a Lifetime " (Dream Theater Tribute). Преливащи от различен до прогресив рок Perfect Stranger ще въвлекат присъстващите в поток от строга и интуитивна организация на музикалните детайли. За почитателите на актуалната рок музика това ще бъде прекарване, храна за душата към която ще желаят да се връщат постоянно.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР