Стара Загора. В навечерието на един от най-красивите български празници

...
Стара Загора. В навечерието на един от най-красивите български празници
Коментари Харесай

Стара Загора: Родители на ученици от 1-ви клас в СУ „Иван Вазов“ изпратиха благодарствено писмо до кмета във връзка с подобряването на образованието в общината и добрите учители

Стара Загора. „ В навечерието на един от най-красивите български празници – 24 май, желаеме за изкажем своята признателност към двете учителки на нашите скъпи първокласници – Маргарита Цекова и Петя Христова от СУ „ Иван Вазов “ в Стара Загора. Възхитени сме от тяхната непримиримост, съобразителност, досетливост, умеене за самостоятелен метод към всяко дете и основаване на атмосфера за взаимност и партньорство в часовете. Най-добрите „ оценители “ на труда им са нашите деца, които ги почитат и обичат, бързат за срещите си с тях и учебното заведение в действителност им стана втори дом “, пишат в писмо до кмета на Община Стара Загора Живко Тодоров родителите на учениците от 1-ви А клас на СУ „ Иван Вазов “. Това оповестиха от пресцентъра на Общината .
Те благодарят на кмета и на отрасловия зам.-кмет Иванка Сотирова за многото резултатни грижи за възстановяване на образованието в общината и като база, и като фрагменти, и като действия.
„ Ние сме класа на звездите, нашите учителки са доста положителни “, единомислещи са девойките и момчетата от 1-ви А клас. Те на драго сърце изясняват, че имат доста оценки, тъй като учат доста и с наслада. Всички са единомислещи, че доста слушат своите обичани учителки и дават обещание следващата година да са още по-добри.
„ Вече 30 години съм в учебно заведение. Обичах доста първата си учителка, бях положително и прилежно дете и взех решение като порасна и аз да стана учителка. Сбъднах детската си фантазия да работя с деца “, споделя Маргарита Цекова.
„ Аз съм за първа година в учебно заведение. Харесва ми тук, обичам да работя с деца “, споделя младата преподавателка Петя Христова.
Според директорката на учебното заведение Елка Хънтова и двете учителки са доста положителни. Цекова е с огромен опит, постоянно работи с обич и отдаденост, а Христова е от младото потомство, което се учи от опита. „ Двете са прелестен тандем “, уверена е директорката.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР