Стара Загора. Три кутии за дарения – във фоайето на

...
Стара Загора. Три кутии за дарения – във фоайето на
Коментари Харесай

Стара Загора: Три кутии за дарения са поставени в града в подкрепа на „Нотр Дам“

Стара Загора. Три кутии за дарения – във фоайето на Община Стара Загора, в Република България „ Захарий Княжески “ и в библиотека „ Родина “, ще бъдат разполагаем на всеки, който желае да бъде съпричастен с нещастието, която сполетя Европа – пожарът в катедралата „ Нотр Дам “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . Поставянето на кутиите се случи в наличието на френски студенти. Те са в Стара Загора във връзка взаимно архитектурно ателие, с цел да показват своите разработки на хрумвания и визия за урбанистично стабилно развиване на града.
„ Това е жест на взаимност, който насочваме към Париж, нашата съпричастност, тъй като това е монумент на културата освен за Франция, освен за франкофоните, а за всички ни “, сподели зам.-кметът на Стара Загора Иванка Сотирова при слагането на дарителската кутия във фоайето на администрацията през днешния ден.
От името на френския културен институт „ Алианс Франсез “ Георги Симеонов показа набирателната сметка, която може да бъде употребена за финансова поддръжка.
Вид сметка: СПЕЦ.С-КА КАПИТАЛ/ДАР.ЮЛ
Вид валута: BGN
IBAN: BG66UNCR70001523558773
BIC - UNCR BGSF Георги Симеонов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР