Стара Загора. Специална настилка, изобразяваща пътно платно със знаци и

...
Стара Загора. Специална настилка, изобразяваща пътно платно със знаци и
Коментари Харесай

Оборудване за кабинет по безопасност на движението плучиха старозагорските малчугани от ОУ Кирил Христов в Стара Загора

Стара Загора. Специална настилка, изобразяваща пътно платно със знаци и маркировка ще оказва помощ на възпитаниците на ОУ " Кирил Христов " в Стара Загора да бъдат виновни. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Подарък на малчуганите направиха от Сдружение с нестопанска цел " Аз съм бъдещето. Пази ме! ".
Весел детски празник събра учениците от 4-ти клас, с цел да се учат и забавляват дружно. Освен оборудването за кабинет по сигурност, децата получиха и две интерактивни игри, които могат бъдат потребни и по време на часовете по математика. За малчуганите имаше още десетки изненади, усмивки и лотария, която зарадва едно дете с нова тротинетка.
Инициативата на сдружението, което моли за отговорност и водачи, и пешеходеци, бе подкрепена от Община Стара Загора. Благодарност за начинанието и подаръците изрече шефът на учебното заведение Господин Балъкчиев. Гости на празника бяха представители на БЧК и ОДМВР - Стара Загора, бранш " Пътна полиция " и родители. Събитието се организира с финансовата помощ на компания " ACB Consulting Ltd ".
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР