Стара Загора. Синдикатите са балансьор - точно какъвто е и

...
Стара Загора. Синдикатите са балансьор - точно какъвто е и
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Николай Диков, кандидат за евродепутат: Акцентът, който поставям, е защитата на българския въгледобив

Стара Загора. Синдикатите са балансьор - тъкмо какъвто е и маришкият комплекс. За да има положително бъдеще и вярно развиване за България без синдикатите не може и не би трябвало. Същото се отнася за ТЕЦ-овете и мините, които създават електричество от българска суровина. Акцентът, който слагам, е отбраната на българския въгледобив. Това акцентира Николай Диков, претендент за представител на ГЕРБ в Европейския парламент, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Днес той бе посетител на XI-та отчетно-изборна конференция на СРС „ Подкрепа “ – Стара Загора.
Николай Диков е единственият човек, който може да пази ползите на комплекса освен тук, само че и в Европа. С тези думи се обърна към участниците в събитието Михаил Михайлов, ръководител на Синдикалния районен съюз „ Подкрепа “ в нашия град.
Основната идея на претендента за евродепутат е отбрана на комплекса „ Марица изток “ и опазване на конкурентоспособността на българската стопанска система.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР